De Pharrell X Adidas NMD Hu “Dash Green” heeft net een grote restock gekregen!

Als je de politieagent de Pharrell X Adidas NMD Hu “Dash Green” in het weekend niet hebt behandeld, dan is dit je kans, omdat de extreem felbegeerde Nomad net een grote aanvulling kreeg in Foot Locker UK! Gerucht dat het beperkt is tot slechts 7.777 paren wereldwijd, voeg deze toe aan je collectie voordat ze het opnieuw aanbieden!

Een van de meest unieke NMD’s in een extreem lange tijd, het nieuwste partnerschap Human Race van Skateboard P heeft een herwerkte fit samen die is geschilderd in een heldere groenblauw tint. “Human Race” in Koreaanse Hangul is fijn geborduurd langs de vamp, terwijl semi-transparante EVA-pluggen zowel de hiel als de voorkant in munt en blauwe tinten versieren, respectievelijk.

Natuurlijk kun je niet over deze schoen praten zonder de volledige lengte Adidas Boost -midzool onder de voet te bespreken. De “Dash Green” wordt vervolgens afgerond met een paar witte touwveters, die eigenlijk alles samenbinden.

Nu verkrijgbaar bij Foot Locker UK, moet de Pharrell X Adidas NMD Hu “Dash Green” niet over het hoofd worden gezien, dus de politieagent nu uw maat terwijl het nog op voorraad is! Laten we begrijpen of je om een ​​paar hanteerde, evenals tijdens je hier, je kunt ook een on-foot kijken naar de Pharrell X Parley X Adidas Ultra Boost “Black Future”!