Nike lanceert de eerste Sneaker -abonnementsservice voor Kids

Afbeelding door middel van Nike Adventure Club
Nike heeft zojuist ‘s werelds eerste Sneaker -abonnementservice uitsluitend voor kinderen gelanceerd. Voordat je het gebaseerde merk van Beaverton bashert voor het introduceren van je kleintjes in de geweldige wereld van het kapitalisme, wordt dit eigenlijk veel meer verzorgd voor ouders die schoenen moeten blijven krijgen voor de snelgroeiende voeten van hun kinderen.

Nagebed Nike Adventure Club, ouders kunnen kiezen uit hun enorme catalogus van sneakerstijlen, waaronder silhouetten van zowel Nike als Converse. Beschikbaar in een grote verscheidenheid aan maten, kunnen leden elke maand, om de twee maanden of vier paar per jaar een paar kopen. Zodra je peuter een paar is ontgroeid, kun je ze terugsturen voor gratis waar het wordt gedoneerd of gerecycled via Nike Grind.

Afbeelding door middel van Nike Adventure Club
“We zien dat Nike Adventure Club een speciale plek binnen Nike heeft, en niet alleen omdat het de eerste sneakerclub voor kinderen is.”; Beschrijft Dave Cobban, GM van Nike Adventure Club. “Het levert een groot aantal opties voor kinderen , terwijl het tegelijkertijd een wrijvingspunt verwijdert voor ouders die namens hen winkelen. ‘

Als u zich wilt aanmelden voor deze innovatieve abonnementsservice, is Nike Adventure Club alleen beschikbaar in de VS, maar in de zeer nabije toekomst wordt een bredere uitrol verwacht! Laat ons weten wat je gedachten zijn en zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt aan de enige verkoper voor het huidige en grootste sneakernieuws!

Afbeelding door middel van Nike Adventure Club