Nike stelt hun iconische logo opnieuw voor met het “Future Swoosh” -pakket

De Nike Swoosh is een van de meest iconische logo’s die ooit in de geschiedenis van de mensheid zijn gemaakt. Na het vrijgeven van hun “Script Swoosh” -pakket eerder dit jaar, gaat Nike nu door met zijn “Evolution of the Swoosh” -collectie met het gloednieuwe “Future Swoosh” -pakket. In plaats van naar het verleden te kijken, duikt het in plaats daarvan in de toekomst van het merk, en hier is wat we tot nu toe begrijpen!

Bestaande uit vier legendarische silhouetten, moet het hoogtepunt van het peloton de luchtmacht 1 zijn, voldaan door de Air Max 1, waarna de Air Max 270 reageert en TN Air Max Plus. Elk ontwerp heeft een heimelijke make-up met diep paars en mint milieuvriendelijke tonen overal. Er wordt een grote nadruk gelegd op een sterke patronen, met een roosterthema dat de bovenkant van elke schoen siert, evenals gestreepte schets die de Swoosh -branding raken.

Afbeelding via Nike

Afbeelding via Nike
Je zult ook ook een heleboel gedeconstrueerde accenten ontdekken, waaronder iriserende voltooide en verbiage langs de hielen, wat resulteert in een technische esthetiek die dit seizoen zeker de hoofden zal draaien.

Als je een grote fan bent van het Nike “Future Swoosh” -pakket, dan zul je blij zijn te ontdekken dat het op 20 december zal afnemen – net voor Kerstmis. Laten we begrijpen welke schoen je het meest voelt, en zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor het laatste en grootste sneakernieuws!

Afbeelding via Nike

Afbeelding via Nike