Top 12 Streetwear-merken van 2022

Laatst bijgewerkt 04 januari, 2022.

De term “Streetwear” is tegenwoordig een enigszins dubbelzinnig. In het begin verwees het gewoon naar een verscheidenheid aan hoogwaardige kledingstukken van lager niveau die voortkomen uit de opkomst van subculturen van jongeren, zoals punk, vroege hiphop, surfen en skateboarden. Streetwear’s vroege oorsprong werden aangewakkerd door de DIY-techniek met significante pioniers zoals Shawn Stussy de methode voor anderen om te volgen. Tegenwoordig zijn de dingen uiteindelijk veel meer mainstream met streetwear zijn die momenteel als een multi-miljard dollarindustrie bestaat. Samen met de groei van deze industrie heeft de term een ​​boost gezien in wat kan worden gedacht om er deel van uit te maken met high-mode-merken zoals Yeezy, evenals zorg van God-fundamentals die cruciale nietjes zijn.

Hier bij de enige leverancier hebben we een beslissing genomen om onze Top 10 Streetwear-merken van 2022 op te lossen tot nu toe om u het lage neer te bieden op wat wij geloven dat u zowel wilt gebruiken als waarom!

Afbeelding door middel van Stussy
Int’l verzending

Koop nu

Streng

Stanssy – eerder vermeld in dit artikel, werd Stussy door niemand anders dan Shawn Stussy, een Californische surfer, evenals skater die zijn achternaam begon te krabben op de planken en tee-shirts in de jaren ’80. Gezien het feit dat dat punt, stoery is gevorderd in een van de grootste streetwear-merken op de wereld en zelfs zijn 40e verjaardag terug in 2020 vierde. Het is eveneens de locatie waar ultieme maker James Jebbia zijn start kreeg.

Bekend om zijn graffiti-geïnspireerde grafische afbeeldingen, evenals Pop Culture Turnred Prints, Stanssy maakt gebruik van een grote verscheidenheid aan kleding van hoge kwaliteit, waaronder jassen en jassen, sweatshirts, t-shirts, broek en nog veel meer. Dus als je je garderobe fundamentals allemaal voor een eerlijke prijs probeert te versterken, moet Stussy een merk op je radar zijn.

Afbeelding door middel van Nike
Int’l verzending

Koop nu

Van wit

Het BrainChild van Virgil Abloh, gebroken wit heeft zowel de streetwear als high-end modemarkten herdefiniëren, gezien dat 2012. Met zijn tong in wang branding en gebruik van openlijk grote prints en ontwerpen, Een verzameling van bekende thema’s zoals de pijlen en streephandtekening die geschikt zijn voor elk type fans van logo’s!

Met een aanzienlijke variëteit aan gebroken witte producten die worden aangeboden in inclusief hoodies, Tee Shirts en nog veel meer, is er iets voor iedereen! Dus als je op zoek bent naar een high-end back in je streetwear-uiterlijk, kan gebroken wit het merk voor je zijn.

Afbeelding door middel van carhartt
Int’l verzending

Koop nu

Carhartt wip

Combineer je streetwear uiterlijk en traditionele werkkleding-geïnspireerde stukken met Carhartt Wip. Geboren als sub-label aan de blue-collar gigantische rug in ’94, introduceert Carhartt Wip hun traditionele werkkleding en hoge kwaliteit met hedendaagse stijl om een ​​paar van de beste straatkleding-fundamentals op de markt te produceren. Dit traditionele erfgoedmerk heeft rekening gehouden met het feit dat hij doorgaat met een paar van de reuzen van de industrie, waaronder Nike, Bape en wakker NYC. Van Clean-Cut Logo-ontwerpen, alle methode tot sterke en kleurrijke afdrukken, groeit Carhartt Wip’s variëteit ver voorbij de basis. Beroemd om zowel taaiheid als stijl, je kunt je geloof in Carhartt Wip plaatsen.

Afbeelding door middel van Cole Buxton
Int’l verzending

Koop nu

Cole Buxton

Niet precies streetwear per se, maar in plaats daarvan hedendaagse sportkleding. Cole Buxton is een vrij nieuwe toevoeging aan de scène die echter snel golven in de hele industrie maakt. Ze bieden high-end sportkledingstukken met een dagelijkse manier van leven draaien met een bepaalde rente betaald aan hoge kwaliteit en detail. Bij elk gesmede kledingstuk met behulp van de beste katoenen garens uit Leicester Engeland neemt dit merk immense hoeveelheden trots in het eindproduct.

Dit merk is een true geliefd van ons aan de enige leverancier, als u op zoek bent naar uw athleisure op het volgende niveau, kijk dan niet verder.

Afbeelding door middel van NOCTA
Int’l verzending

Koop nu

Nike

Zoals veel van ons begrijpen, waren Nike in wezen de cruciale drijvende kracht achter de toename van de sneakercultuur, dus het komt als geen verrassing dat hun kledingstukken een paar van de meest hyped streetwear in de buurt blijven. Tekenen vaak een schijn tussen functionele sportuitrusting en straatkleding, Nike’s Collections functioneren een overvloed aan flexibele producten die je er goed in beslag houden, of je nu goed bent, of je ook in het fitnesscentrum of naar buiten bent. Met handtekeningcollecties zoals Nikelab, Nike ACG evenals Nike NSW, is er geen afwijzing van het merk heeft voor elk wat wils.

Afbeelding door middel van adidas
Int’l verzending

Koop nu

adidas

Adidas – Gezien het feit dat Adidas de vroege jaren 90 is, is de meest bekende merken in zowel streetwear als sportkleding zowel vanwege hun verscheidenheid aan producten, evenals herkenbare handtekeningen zoals de 3-strepenals de trefoil-logo’s. Met een verscheidenheid aan gespecialiseerde producten, zoals adidas originelen, evenals adicolour, naast een aantal sterren-endossementen, waaronder Kanye West, Jonah Hill evenals Pharrell Williams – wat is er niet van om lief te hebben? Om nog maar te zwijgen van hun partnerschappen met de Noord-deal met evenals een badende APE, zijn adidas oprecht ingebed in Streetwear Cultuur.

Als je probeert om tijdloze en herkenbare stijl te vinden, kijk dan niet verder. Vanaf grafische T-stukken, evenals Windbreakers tot Cargos en Joggers, Adidas bieden een uitstekende verscheidenheid aan producten om u te helpen bij het bereiken van de beste streetwear-outfits.

Afbeelding door middel van StockX
Int’l verzending

Koop nu

De noordkant

Wat is er bij het begonnen (en vervolgt) een bergbeklimmingsmerk is eveneens een van de meest populaire merken in Streetwear tijdens de afgelopen tijd. De Noord-deal met levering een paar van de allerbeste outdoor-ready stijlen het beste voor wat dan ook van de high-piek naar de high-straten. Met een talent om collabs te spijkeren met merken zoals ultieme, evenals hun eigen straatkleding-geïnspireerde “Black Series”, evenals “Purple Label” -collecties, de Noord-deal met een Graal heeft iederkast geproduceerd!

Zorg ervoor dat u de puffer-jacks van het Noordgezicht inspecteert, waaronder de beroemde Noord-deal met NUTTSE, dit zijn de beste Streetwear die nodig is voor die chillier maanden.

Afbeelding door middel van Maharishi
Int’l verzending

Koop nu

Maharishi

Geboren in 1994 is de eigen Maharishi van Londen een van de allereerste langdurige Britse Streetwear-merken, evenals het geen enkel type indicaties van vertraging geeft. Met zijn stijlen beïnvloed door strijdkrachten, oostelijke en westerse mythologie, hip-hop en nog veel meer, strekken Maharishi’s invloeden zich ver voorbij het betonnen landschap van de hoofdstad van Engeland. Milieuvriendelijk en met een talent voor complex borduurwerk, Maharishi is een merk wiens ethos evenals styling veel meer op prijs gesteld dan ooit.

Afbeelding door middel van arc’teryx
Int’l verzending

Koop nu

Arc’teryx

Vergelijkbaar met zijn bergbeklimmende rivaal is het Noord-gezicht, Arc’teryx nog een bovenkledingmerk dat zich schijnbaar in de streetwear-bol heeft ontdekt. Met zijn primaire focus op hoogwaardige GORE-Tex evenals waterbestendige stukken, blijft Arc’teryx gewijd aan het leveren van prestaties en producten van hoge kwaliteit ten opzichte van de modescène. Dit lijkt echter niet veel van een effect te maken als celebs zoals Drake, Frank Oceaan, evenals buitenwitte Virgil Abloh worden allemaal vaak geïdentificeerd met behulp van het merk van de buitenkant.

Na het vrijgeven van een verzameling met paleis, evenals een geplaagde collab met gebroken wit op de Fashion Week van Parijs, lijkt het erop dat Arc’teryx zich in de Streetwear Industry heeft gecementeerd. Als je iets probeert te vinden dat net zo praktisch is omdat het stijlvol is, wil je Arc’teryx willen inspecteren.

Afbeelding door middel van een nieuw saldo
Int’l verzending

Koop nu

Nieuw saldo

Oorspronkelijk beroemd om hun beroemde sneakers, hebben minder merken zo’n succes gezien met de explosie van streetwear-stijl dan een nieuw saldo. Tegenwoordig heeft het merk zichzelf direct samengevoegd in het veld Streetwear om een ​​paar van de beste in alledaagse fundamentals te produceren, samen met hun enorme verscheidenheid aan schoeisel. Met een aantal partnerschappen onder hun riem, waaronder AIDE LEON DORE, CASABLANCA, SneakersnStuff evenals veel meer, nieuwe balans hebben alle bases die bedekt zijn wanneer het betrekking heeft op stijl.

Afbeeldingen met behulp van Supreme
opperste

Opgericht in 1994 in New York als een klein skate-merk, draaide ultiem snel in die van de wereld veel prominente streetwear-etiketten. Met zijn beroemde boxlogo, enorme verscheidenheid aan onbegrensde partnerschappen en beperkte reguliere releases, achter alle hype is het eenvoudig om niet precies te onthouden hoe elegante de producten van de Supreme zijn. Met een paar van zijn veel belangrijke partnerschappen zijn met de likes van Rolex, Louis Vuitton, Fender en zelfs Playboy, heeft Ultimate zichzelf schijnbaar gecementeerd in zowel streetwear evenals modehistorie voor altijd. Als je iets beroemd wilt toevoegen aan je garderobe, kijk dan niet bovendien dan oppermachtig.

Afbeelding door middel van paleis
Paleis

Mogelijk is het VK veel prominent streetwear merk, Palace combineert traditionele skate-stijl met een verscheidenheid aan levendige en gewoon humoristische ontwerpen. Onmiddellijk herkenbaar vanwege het Tri-Ferg-thema, evenals sterke prints, gebruikte Palace een paar van de beste stukjes in Britse Streetwear-stijl, gezien dat 2009. Na samenwerking met de wil van Umbro, Polo Ralph Lauren, en ook Zelfs Stella Artois, Palace toont geen indicaties voor het vertragen van elk type tijd.

Waarom moet je afhankelijk zijn van ons?

In al onze personeelsleden, hier bij de enige leverancier hebben we een groot begrip, evenals ervaring met stromers. Met onze geïntegreerde competentie evenals ervaring, wensten we een lijst van de allerbeste beste straatkledingmerken van 2022.

We hebben deze vermelding gekozen op basis van een aantal verschillende factoren. We wilden merken selecteren die toegankelijk waren, budgetvriendelijk, evenals boven alles die uitstekende kwaliteit waren.

Allemaal hier bij de enige verkoper zijn gepassioneerd door kleding en sneakers en willen ervoor zorgen dat onze klanten het allerbeste van het beste krijgen!

Verder lezen

De beste techwear -merken
Beste herenkap
Beste herenjoggers
Beste T-shirts voor mannen
Kicktionary: 50 termen die elke sneakerhead moet weten