OAMC X Adidas herenigen zich voor de robuuste ‘Type O-3’ Boot

OAMC en Adidas hebben enkele van de meest low key fire-samenwerkingen van het jaar uitgebracht. Na hun ‘Type O-1’ en ‘Type O-2′-druppels die speelden met de Supercourt RX, schakelt de komende’ Type O-3 ‘nu een beetje op, ruig en klaar voor het natte en winderige seizoen verder.

Voortbouwend op de Adidas GSG9, zal de ‘Type O-3’ beschikbaar zijn in drie verschillende kleuropties, waaronder een crèmewit, een heimelijk zwart en een aardachtig grijs. Alle drie de modellen zijn vervaardigd van vol graan leer met een touwtakersysteem dat zich rond de enkel en voorvoet wikkelt.

Afbeelding via adidas
Hieronder is een extreem dikke Eva -middenzool aanwezig, doordrenkt met adiprene demping voor comfort die letterlijk naar nieuwe hoogten is gebracht. Dit is bekleed met overdreven loopvlak en afgewerkt met ‘Type O-3’ verbiage dat fijn is gedebosst langs de laterale teen.

De OAMC X Adidas ‘Type O-3’ Boot zal op 7 november in Japan vallen, met een Europese release die kort daarna volgt. Hoewel we wachten tot dit officieel wordt bevestigd, kunt u dan niet de beste gore-tex geïnfuseerde sneakers bekijken die u nu kunt kopen?

Afbeelding via adidas