De Adidas ZX 2K -toename combineert twee gerenommeerde technologieën

Hoewel ZX bijna vier decennia oud is, blijft het als een van de meest ingenieuze sneaker -technologieën in de geschiedenis, en voor 2020 zullen de drie strepen het verleden integreren met de verleden aanwezig voor de gloednieuwe Adidas ZX 2K -boost. Het meest recente en beste silhouet om uit Herzogenaurach te vinden, hier is alles wat je moet weten.

Als het grote debuut maakt in drie ultra verschillende kleuren, is de toepasselijk genoemde ZX 2K-toename een ontwikkelde fit samen met een padschoenachtig vetersysteem, wat resulteert in een stoere esthetiek die zeker de koppen zal draaien. Een rubberen badge en pull tab -combo maakt zijn methode aan de hiel, het type van de NMD R1, terwijl drie streepbranding over de zij- en mediale zijpanelen glijdt.

Afbeelding door adidas
Natuurlijk zijn we hier allemaal om één reden en het is de gloednieuwe hybride tussenzool die iedereen aan het praten heeft. Hoewel Nike dit al eerder heeft gedaan met ontwerpen zoals de Air Force 1 React en de Air Max 270 React, is dit de eerste keer dat de Duitse reus zo’n prestatie heeft volbracht, en het is meer dan opwindend om het minst te vermelden.

De Adidas ZX 2K -toename moet wereldwijd introduceren op 31 juli, moet niet worden gemist, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige provider voor veel meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! In Associated News is de Adidas X9000L4 de toekomst van Boost!

Afbeelding door adidas