De Nike Air Max 90 “Hyper Royal” is nu slechts £ 60 bij Nike UK!

Eerder dit jaar vierde de Swoosh dertig jaar van de legendarische AM90 met de release van de Nike Air Max 90 “Hyper Royal”. Onderdeel van het extreem gewenste “jubileum” -pakket, het is gek om te geloven dat het nu slechts £ 60 is met de code Shine2020 bij Nike UK!

£ 115,00 £ 60,00 Int’l verzending

Koop nu

Een eerbetoon aan de OG, de “Hyper Royal” werkt op een schone witte fit samen en is uitgedost met lichtgrijze lederen accenten en sterke blauwe tinten. Zwarte spatbakken omringen de buitenkant van de Air Max 90 voor die traditionele esthetiek die we allemaal begrijpen en liefde, terwijl rubberiseerde aspecten op het vetersysteem en de hielbadge een voorbereide en zware look bieden.

Begeleid door een paar anatomische boogsteunen en een aanvullende hang -tag, moet deze speciale editie Nike -schoen niet over het hoofd worden gezien, vooral tegen deze schandelijke prijs!

£ 115,00 £ 60,00 Int’l verzending

Koop nu

Nu beschikbaar voor slechts £ 60 met de code Shine2020, politieagent de Nike Air Max 90 “Hyper Royal” ideaal nu voordat het ook laat is! Laten we begrijpen of u een paar omgaat, evenals tijdens het zijn, kunt u ook de grootste Nike Air Bargains van over het Verenigd Koninkrijk inspecteren!

£ 115,00 £ 60,00 Int’l verzending

Koop nu