De AAPE X New Balance 703 daalt in drie kleuren

Japanse streetwear die nodig is. Een badende aap heeft een sterk bestaan ​​gehandhaafd in de streetwear -scene ondanks het vertrek van Nigo in 2013 – de recente opening van London Flagship Store, evenals stroom van Schoenenpartnerschappen bewijzen dit punt volledig. Na de krachten met Boston Footwear Label New Balance voor twee camo-behandelde 2002rs, plaatst Bape nu zijn sub-label in de schijnwerpers voor een gezamenlijke taak op de New Balance 703. We hebben een betere blik op de AAPE X New Balance beter 703, evenals hier is wat u moet weten!

De New Balance 703 is een pad dat silhouet loopt dat al vele jaren in de archieven is, en dat het vorig jaar naar de schappen is teruggekeerd, het is nu nog steeds niet zo prominent als andere nieuwe fitnessinstructeurs op de markt. Maar doorgaans gezegd, heeft het dikke gebouw van de NB703 absoluut de goedkeuring van mode-savvy sneakerheads.

Afbeelding via BAPE
Int’l verzending

Bekijk meer

Het partnerschap bestaat uit drie traditionele kleuren: “Black”, “Beige”, evenals “Olive”, met alle paren met de gebruikelijke meerlagige panelen van het model gemaakt van een mix van duurzaam materiaal dat geschikt is voor wandelen – balistische nylon tooling inbegrepen, natuurlijk, natuurlijk . Er is geen camouflageprint aanwezig aan de buitenkant, maar ontwikkelt subtiel via de insol in plaats daarvan voor een slankere look, evenals een overdreven middenzoolsysteem eronder samen met AAPE -brandingsthema’s op de tong en hieltrekkers rond het ensemble.

Als je een die-hard BAPE-fan bent, hebben we er geen twijfel over dat je je ogen dood hebt ingesteld om de AAPE X New Balance 703. in dat geval te combineren , naast BAPE -samenwerkingen. In soortgelijk nieuws heeft Deon Point de ideeën X New Balance 57/40 “Get House Safe” onthuld.

Afbeelding via BAPE
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via BAPE
Int’l verzending

Bekijk meer