De Yeezy 700 oppervlakken in een aantrekkelijke ‘magneet’ -kleur

Als je dacht dat de Yeezy 700 -druppels voorbij waren, dan zou je je vergissen. Met de achtste 700 om dit jaar alleen al te lanceren, is de nieuw niet-niet-niet-ongenoemde Yeezy 700 ‘magneet’ aantrekkelijk, zowel in letterlijke als in esthetische zin. Afbeelding afkomstig van Sneaker Insiders Yeezy Mafia, hier is alles wat we tot nu toe weten over deze afzonderlijke kleur!

Beschouwd door talloze sneakerheads als de ‘Wave Runner 2.0’, de ‘magneet’ een ultra onderscheidend palet dat zeker de hoofden zal draaien. Aangekomen in een aardachtig kleurenschema met verschillende tinten bruin en beige die het bovenwerk vormen, is het gemaakt van een premium mix van leer en suede, met de ideale hoeveelheid gaas in de mix gegooid voor de hele dag slijtage.

Hieronder is de geliefde toename middenzool aanwezig, en net als de originele ‘Wave Runner’, wordt deze geaccentueerd door Orange, dus een vleugje contrast. Dat gezegd hebbende, net als de OG, schakelde deze schoen de zwarte buitenzool voor tandvleesrubber voor extra taaiheid bij elke stap.

Op dit moment is er vrijwel niets anders bekend over de Yeezy 700 ‘magneet’, maar als de geruchten waar zijn, zou het in augustus of september moeten dalen. Houd het op slot bij de enige provider voor veel meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt, en terwijl u hier bent, moet u de volledige Adidas Sneaker Range bekijken!