Kijk eerst naar de Yeezy Boost 350 V2 ‘Glow in Dark’

Dit is het hoofd. In augustus onthulde Kanye West dat Glow in the Dark Yeezy Boost 350 V2’s in de maak waren, en nu nemen we een eerste blik op de sneakers in kwestie, en ze zijn absoluut krankzinnig!

Foto’s met dank aan Sneaker Insiders Yeezy Mafia, de toepasselijke naam ‘Glow in Dark’ is geschilderd in een extreem felgroene tint. Primeknit kleedt het bovenwerk, terwijl een sinaasappelstreep de zijpanelen neerschiet – een functie van het ‘statische’ van vorig jaar en het pakket ‘Special Release’ dat vorige maand daalde.

Nu, voor de pièce de résistance. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben deze 350 V2’s een glow-in-the-dark middenzool met een ultra comfortabele volledige boost-boost-middenzool voor geweldig comfort met elke stap, die doet denken aan de Yeezy Boost 750 ‘Light Gray’ van 2016.

Op dit moment is er vrijwel niets anders bekend over de Yeezy Boost 350 V2 ‘Glow in Dark’, maar ze zijn klaar om zeer snel uit te brengen naast een fel oranje kleur. Laat het ons weten als je een paar pakt en kijk zeker naar de volledige Adidas Sneaker Range!