Classic voldoet aan de hedendaagse met de Adidas Originals Kamanda Country

De Adidas Originals Kamanda krijgt de laatste tijd veel zoals. Met drie partnerschappen in de afgelopen week onthuld, hebben de drie strepen nu een nieuwe variant onthuld, het Kamanda -land genoemd.

De perfecte mix van zowel het oude als het nieuwe, het Kamanda-land behoudt de soepele ontwikkeling van het origineel en de sterke buitenzool, maar doordrenkt de bovenkant met vintage styling via een tweekleurige bovenwerk met leer van lederen drie strepen.

De ‘White/Green’ doet een traditionele witte en milieuvriendelijke combinatie op een nylon, suede en lederen bovenwerk. Gekratte drie strepen branding en vintage adidas originele tongbranding voegen wat old-school details toe, die allemaal worden afgekeurd met een doorschijnende gomrubberzooleenheid.

Vrijwel niets anders wordt begrepen over de Adidas Originals Kamanda Country, dus zorg ervoor dat je het opgesloten houdt bij de enige leverancier voor meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! In Associated News is hier je allereerste blik op de Adidas Originals 4D-5923.

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas Heat coping combineert, zorg er dan voor dat je de nieuwste hier inspecteert!