De Air Jordan 2 lage “verantwoordelijkheid” is behoorlijk premium

eind vorig jaar, we voorspelden dat de Air Jordan 2 een enorme comeback zou maken. Gezien het feit dat we dan lekken hebben gezien van een paar behoorlijk grote samenwerkingen, waaronder een met een Ma Maniere, een andere met J Balvin en een derde met Union LA. Nu we naar de lente- en zomermaanden gaan, nemen we onze eerste blik nog in de Air Jordan 2 Low “verantwoordelijkheid” – en deze is vol met premium materialen aan de kieuwen!

Virgil Abloh bracht de AJ2 echt terug in de schijnwerpers toen hij vorig jaar de “Black” en “White” lanceerde. Met het geliefde silhouet met lage top, heeft de “verantwoordelijkheid” een ultra luxe constructie die nubuck en leer combineert in één weelderig pakket. “Cement Gray” Elephant Print vindt zijn weg naar het enkelgedeelte, terwijl een crèmekleurig tabblad aan de zijzijde wordt gestikt, compleet met een geïllustreerde pijl.

Grote gevleugelde basketbalinsigers zijn te vinden op de tongen en de binnenkant van de schoen is gewatteerd tot pure perfectie. De Nike Air Midsoles zijn gedaan in een beige fuzzy textuur, en om het allemaal af te ronden, wordt de binnenzool afgedrukt met de boodschap: “Draag je schoenen, toon de wereld waar je bent” gevolgd door “vredesliefde” .

De Nike Air Jordan 2 lage “verantwoordelijkheid” is in de komende maanden verwacht, is naar onze mening een must-have. Laat ons weten wat je van deze aankomende AJ2 -kleurwegen vindt, en in gerelateerd nieuws, hier is wanneer je de Air Jordan 3 OG “Fire Red” kunt copypen!

Afbeelding door middel van gelekt.
Int’l verzending

Bekijk meer