Kijk eerst naar de Sneakernstuff X Adidas Ultra 4D

Het is risicovrij om te stellen dat 2021 een absoluut groot jaar voor de Ultra 4D wordt. Naar een samenwerking met Packers, evenals een aankomende met sociale status, nemen we nu onze allereerste blik op de Sneakernstuff X Adidas Ultra 4D, en eerlijk gezegd is dit misschien wel het allerbeste sinds gesneden brood . Een opvallende gelijkenis vertonen met de naakte x Adidas Ultra Boost uit 2016, hier is wat we tot nu toe begrijpen.

Officieel geverifieerd door de Scandinavische retailer, SNS’s Handle The Futurecraft Silhouette maakt gebruik van de Ultra Boost 1.0 Primeknit Upper. Opdagen in een schone munttint, worden grimmige zwarte accenten door de schoen doorspekt voor een vleugje contrast die moeilijk te negeren is. Een volledige lederen kooi biedt een gladde en premium esthetiek, terwijl een matte hakbeker aan de achterkant ondersteuning biedt en stabiliteit als niets anders daarbuiten.

Natuurlijk kun je niet over deze schoen praten zonder de Adidas 4d -middenzool te bespreken die onder de voet zit. Het ingewikkelde rooster is vervaardigd uit een proces dat digitale lichtsynthese wordt genoemd en biedt dragers de perfecte hoeveelheid demping bij elke stap. Dit wordt vervolgens bekleed met een zwart rubberen buitenzool, waardoor het ontwerp wordt voltooid.

Vrijwel niets anders wordt op dit moment begrepen over de SNS X Adidas Ultra 4D, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! Laten we begrijpen wat u gelooft over deze felbegeerde samenwerking, en tijdens het zijn dat u hier bent, kunt u ook een speciale blik werpen op de Prada X Adidas Luna Rossa 21!

Afbeelding via Erikfagerlind