Yoon Ahn legt dag na dag haar allereerste Ambush NFT -collectie

bloot, het lijkt erop dat veel meer merken zich in de NFT -ruimte wagen. Nadat sportkleding gigantische Nike eind vorig jaar RTFKT -studio’s had verkregen, krijgt de digitale wereld snel grip en verwelkomt hij nieuwe handelaren op OpenSea Daily. In de afgelopen weken heeft Yoon Ahn evenals het Japanse mode -label Ambush van Verbal zijn Web3 -inhuldiging voorbereid.

Getiteld de “Pow!” Collectie, de 2.022-delige taak is een duidelijke knipoog naar de hinderlaag van Ahn! Sieraden gebruiken die normaal gesproken uit hangers bestaat, evenals ringen die aanbeveling Pop Art. Bovendien moet nog informatie worden bevestigd met betrekking tot de mintkosten en de datum. Wat we tot nu toe begrijpen, is echter dat deze 3D NFT -ringen in verschillende kleuren zullen worden aangeboden met verschillende eigenschappen, dus verwacht een paar ongebruikelijke stukken.

Bovendien wordt hun Discord Group al aangeboden voor openbare toegang, waardoor leden zoveel kunnen houden als datum met de recente activiteiten van het project, inclusief online AMA -sessies met AHN en verbaal.

Of je nu een van de gelukkige mensen was om lid te worden van het hinderlaagdiscordkanaal en een OG -functie kreeg om een ​​bleken te worden, we raden je aan om je ogen nog steeds hier bij de enige verkoper te houden terwijl we je blijven informeren met de huidige NFT Nieuws. Over NFT -releases gesproken, de NFT -baan van Takashi Murakami daalt eerder, zeg maar dank aan je denkt!

Afbeelding door middel van een hinderlaag