Een speciale blik op de Nike Shox tl ‘White Metallic Silver’

Nike serveert een royale dosis nostalgie met hun meest actuele revival voor 2019. De Nike Shox TL is een verbouwde versie van het pictormaal met alles met alles met alles met alles oude instelling charme. Er is niet veel gewijzigd, anders dan een veel meer ademende mesh -bovenwerk dat het leer van de OG’s vervangt.

Chris heeft onlangs deze special uitgemaakt die u net zoveel heeft gebracht als een snelheid met een van de beste nieuwkomers van dit seizoen.

Het begint allemaal vanaf de grond naar boven, omdat het oog onmiddellijk wordt aangetrokken door die mechanische demping. Volledig effect SHOX Innovation brengt een radicale uitstraling die de methode was vooruit op zijn tijd toen het voor het eerst in 2003 opdook. Veel meer dan een decennium later, evenals deze vooruitgang is net zo opvallend.

Lichtgewicht past bij elkaar bovenwerk bedekken de Nike Shox TL Wit met TPU -caging voor extra ondersteuning. Dit paar is bijzonder opvallend dankzij de metalen zilverhits langs de hiel en Swoosh.

Deze stijl is nu beschikbaar in Nike UK en sluit zich aan bij een drievoudig zwart paar voor diegenen onder u die van iets een beetje veel meer heimelijker zijn. Blijf gelijmd aan de enige verkoper Instagram voor veel meer speciale unboxings!