Adidas Originals gaat loco voor logo’s met het ‘Alphatype Pack’

samen met dikke papa schoenen, Bold Branding is ook een van de meest populaire sneakerpatronen van 2018, evenals nu, Adidas Originals is op de trend gesprongen met de trend met het ‘alfatype pack’.

Het opnemen van acht van de nieuwste silhouetten, waaronder de Crazy BYW X, Deerupt, EQT Support Adv Mid, EQT Support 91/18, NMD Racer, P.O.D. Systeem, Sobakov, evenals ZX 500 RM, elke sneaker is versierd met overdreven branding aan zijn zijzijden.

Voornamelijk in zwart gekleurd, heeft elke sneaker een rode of blauwe tongtag voor een vleugje contrast op een anders zachte tint. Als u van plan bent om te cop, is het ALPHATYPE -pakket van de Adidas Originals ingesteld op 22 november bij Adidas en kiest u kiezisten. Laten we begrijpen of u in de onderstaande reacties elk type van de ontwerpen naar beneden grijpt! In Associated News, Adidas Originals en Alexander Wang zijn onlangs herenigd voor seizoen 3!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas Heat coping combineert, zorg er dan voor dat je de nieuwste hier inspecteert!