De Nike Dunk Spring 2021-collectie wordt onthuld

als je niet de kans hebt gehad om vorig jaar een dunks te geven, dan heeft Nike je rug gekregen omdat ze net de wraps van hun Dunk Spring 2021-collectie hebben getrokken. Omdat het silhouet in 1985 zijn debuut maakte, is het een nietje in veel collecties. Van basketbalspelers tot skaters, zag de nederige dunk een krankzinnige toename van de hype in 2020, en nu wil het merk Beaverton iedereen die wil dat een paar om te kunnen copiëren. Wat uw geslacht of leeftijd ook is, de dunk is hier voor u en het gaat er niet snel toe, op elk gewenst moment!

In januari komt de dunk laag in “zwart”, “rode” en “kust” -kleurenpaletten. Het eerste paar komt in mannen, vrouwen en de maten van kinderen en beschikt over een eenvoudig monochromatisch palet met schoon gesneden kleurblokkering. De tweede draagt ​​een opvallende gelijkenis met de legendarische “UnLV” van de jaren ’80 en zal voor mannen en kinderen aankomen. Terwijl de “kust” is geïnspireerd door de ongedefinieerde legendarische “UNC” -stift die nog steeds zo iconisch is als altijd en exclusief zal zijn voor verslaafde van vrouwelijke schoenen. De “rode” en “kust” daalt in Europa op 14 januari, met het “zwart” na een week later op 21 januari.

Afbeelding via Nike
Je focus verplaatsen naar volgende maand, het “Hyper Cobalt” dat vorig jaar lekte, lanceert eindelijk in Mannen en Kid’s maten op 11 februari. Terwijl de “Orange Blaze” dat voor iedereen is gemaakt, zal op 5 maart de planken raken. Deze Colourway is interessant in dat het direct geïnspireerd is door het “Syracuse” dat in 1985 in eerste instantie helemaal teruggeeft in 1985 als onderdeel van de “True To Your School” -pak waar we allemaal nog over hebben, zelfs tot op de dag van vandaag.

Met zoveel Nike Dunks om uit te kiezen, wordt je verwend voor de keuze, dus zorg ervoor dat je het op de enige leverancier bewaard voor je beste kans om te agent! Laten we weten welk paar (s) waarvoor je gaat, en in verwant nieuws, Yoon Ahn heeft net de hinderlaag x Nike Dunk High “Chicago” gepakt! 2021 wordt verlicht!

Afbeelding via Nike