Meer informatie-informatie is net opgedoken voor de Yeezy-toename 350 V2 “Zebra”

eerder deze maand, meldden we dat een yeezy-toename 350 V2 “zebra” re-release was geregeld voor deze zomer. Hoewel dit 100% nog steeds gaat gebeuren, heeft een beetje veel meer informatie-informatie zojuist opgedoken dat u waarschijnlijk wilt begrijpen. Een van de meest prominente Yeezys ooit gemaakt, sneakerheads betaalden op meer dan £ 1.500 voor een paar toen ze hun debuut in 2017 maakten.

Met een volledige PrimeKnit-constructie krijgt de “zebra” zijn naam van de zwarte striping die door het prachtige witte bovenwerk loopt. In tegenstelling tot de hedendaagse yeezy-toename van 350s met hun pasvorm samen delen die over de laterale kant glijden, wordt dit verfraaid met “SPLY-350” tekst in het rood. Niemand is helemaal zeker waar dit voor staat, maar onze beste aanname is “Saint Pablo houdt van u” of gewoon, “leveren”.

Afbeelding via adidas
Terug naar beneden, wordt u voorzien van een schone gesneden middenzool die is geïnfundeerd met Adidas verhoogt de technologie voor comfort, evenals demping die uit de grafieken is. Om alles af te ronden, graadt een pull-tab de hiel, totaal met een enkele zwarte steek die horizontaal doorloopt.

? Yeezy 350 V2 ‘Zebra’ Restock Info ?: Azië + Australië Exclusivetotal Stock: 75K alsjeblieft RT & HEEFTELIJK MET VOOR VEEL Meer informatie over toekomstige druppels. # Nomoresecrets? pic.twitter.com/7end7s00ca
– PY_RATES ™ (@PY_RATES) 29 april 2020

Nu voor die volledig belangrijke informatie-informatie. Volgens betrouwbare sneaker-insiders @py_rates, de Adidas Yeezy-toename 350 V2 “Zebra” zal alleen opnieuw in Azië en Australië opnieuw vrijgeven, dus voor degenen onder u in Amerika, Europa of ergens anders die een paar willen Betere telefoon bel de plug het beste nu. Slechts 75.000 zal worden aangeboden in deze twee Gargantuan-continenten, dus het wordt een vrij moeilijke politieagent wanneer ze op 27 juni opdagen.

Laten we begrijpen of je deze zomer nog steeds probeert voor een paar, maar ook terwijl je hier bent, vier yeezy-releases en restocks zijn net geverifieerd voor 2020 mei!

Afbeelding via adidas