Kampioen X Muhammed Ali Return voor Round II en Honor 1960 Olympic Boxing Win

kampioen komt uit swingen voor ronde 2 van hun kampioen X Muhammed Ali Collection! De meest recente capsule viert de Olympische Spelen in Rome uit 1960, waar Cassius Clay (Muhammed Ali) goud nam in de lichte zwaargewicht gewichtsklasse voor heren.

De afname heeft een reeks trendy sportkledingkledingkast, inclusief hoodies, T-shirts, shorts en trainingsbroek, allemaal versierd met knikken naar de Olympische Spelen. Thema’s zoals de onmiddellijk herkenbare Olympische laurierkrans en een samenwerkingskampioenlogo sieren allemaal de buitenkant van de kledingstukken. Op kiesstukken zien we bekende opbeurende citaten van Muhammed Ali zelf, waaronder “kampioenen zijn niet gemaakt in sportscholen, kampioenen zijn gemaakt van iets dat ze diep in hen hebben – een verlangen, een droom, een visioen.”

Afbeelding door kampioen
Een mix van neutrale tinten, waaronder zwart, grijs en marine, worden samen met Pops of Peach en Cyaan voor een dynamisch kleurenpalet. Samen met dit, in het geval van de capsule, is een marketingvideo gefilmd in het wereldbekende 5th Fitness Center in Miami (Muhammed Ali’s Youth Gym) te zien.

Afbeelding door kampioen
Zorg ervoor dat u de marketingvideo hieronder bekijkt! De collectie valt vandaag uitsluitend op de website van Champion, als je een boksfan bent, wil je deze politieagent deze. In ander nieuws maakte Human X Adidas Originals Link Up voor een vintage sportkleding beïnvloed collab.