De Nike Air Max 97 “Swarovski Polar Blue” wordt bedazzled met Crystals

Christian Tesser’s Air Max 97 is zonder twijfel een van de meest gerenommeerde Nike -modellen die ooit de schoeiselindustrie hebben getroffen omdat het eind jaren 90 werd ge├»ntroduceerd. Nadat het Swoosh -merk de AM97 OG “Silver Bullet” in 2017 opnieuw heeft uitgegeven om het 20 -jarig jubileum van het silhouet te vieren, heeft het paar nu terug naar het rooster, hoewel in een nieuwe luxe make -over die ongetwijfeld het helderste licht op je zal schijnen op je verzameling. De Nike Air Max 97 “Swarovski Polar Blue” is een van de vele verwachte releases van de sportkleding enorm dit jaar die Air Max -liefhebbers willen beveiligen, dus lees verder terwijl we deze nieuwe iteratie bekijken!

Een van de belangrijkste sleutels voor een sneaker om in de klas te fotograferen zijn de materialen waaraan het werkt: reflecterende coating, glow-in-the-dark mogelijkheden, corduroy-textiel, dit zijn slechts enkele van de make-ups die we keer op keer en van nature zien , veel sneakerheads zijn bekend met deze benaderingen. Maar een die nooit faalt om ons te wankelen, is volledige twinkelende dressings van echte Swarovski -kristallen als ze bijna nooit langskomen.

Afbeelding door Nike
Met dezelfde glinsterende look als de Nike Air Max 97 LX “Swarovski Silver Bullet” van vrijwel vier jaar geleden, ziet deze variant een kleine swoosh middenvoet in een “polaire blauwe” colorway in plaats van de klassieke rode. De golvende panelen aan de zijkanten die zware inspiratie putten uit Japanse kogeltreinen en vervolgens opscheppen van een overvloed aan glinsterende, topkwaliteit Swarovski-kristallen om deze Nike hardloopschoen een super-luxe aanraking te geven. Het legendarische ontwerp van Tesser bevindt zich bovenop een frisse witte tussenzool en verbergt een volledige zichtbare luchteenheid die nog steeds geliefd is bij de massa vanwege zijn demping en comfort van de hele dag. De bedazzled Air Max 97 is eindelijk afgerond met extra merkdetails op respectievelijk de tong, inlegzolen en hiel.

De Nike Air Max 97 “Swarovski Polar Blue” gaat geruchten voor een wereldwijde release in de komende weken. Laat het ons weten als je de bank met deze trappen en in gerelateerd nieuws zult breken, de DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” uit 2005 wordt deze week opnieuw afgegeven! Houd het hier bij de enige provider ingesloten om op de hoogte te blijven van de releasedata, nieuws, updates, teasers en talloze veel meer van de Nike Trainer -releasedata, nieuws.

Afbeelding door Nike

Afbeelding door Nike