De nieuwste app -update van de enige leverancier is gevuld met nieuwe functies!

Omdat we onze app ooit in 2018 een volledige opknapbeurten gaven, hebben duizenden en duizenden sneakerheads het dagelijks gebruikt om de meest recente en beste hyped trainers te copypen. Dat gezegd hebbende, zijn we doorgegaan en gezien de app nog een nieuwe likje verf, en het zit nu vol met nieuwe functies die we erg blij zijn om te delen!

We luisteren altijd naar onze community, dus als er een functie is waarvan je denkt dat we moeten ontwikkelen, zorg er dan voor dat je ons een e -mail hebt op functies@thesolesupplier.co.uk om je ideeën in te dienen. We kunnen niet wachten om te horen wat je te zeggen hebt!

Int’l verzending

Download nu

App -pictogrammen

We houden allemaal van het klassieke Logo van de Provider, maar als je dingen een beetje wilt inschakelen, hebben we je rug. Voor de meest recente app -update hebben we een hele reeks gloednieuwe pictogrammen geïntroduceerd die u kunt gebruiken. Van degenen met uw favoriete silhouetten zoals de Air Jordan 1 en de Yeezy verhogen 350 V2 tot gladde nieuwe materialen zoals kiezelleren en boterachtig suede, u kunt het aanpassen aan de inhoud van uw hart.

Het enige wat u hoeft te doen is naar de app gaan, het profielpictogram op de beste hoek aanraken, op “App Logo” drukken en vervolgens kunt u kiezen wat u wilt. We zullen heel snel veel meer opties toevoegen, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt!

Int’l verzending

Download nu

Donkere modus

De donkere modus is tegenwoordig een woede. Of je het nu graag ingetogen houdt of je bent gewoon een fan van “Triple Black” van All-Things, we hebben eindelijk de heimelijke opstelling geïntroduceerd in onze officiële app.

Het is niet nodig om hier iets te wijzigen, omdat de app zich automatisch aanpast aan het huidige thema van uw iPhone. Dus als je al in de donkere modus bent, ben je klaar om te gaan!

Int’l verzending

Download nu

Blijf sociaal

En ten slotte willen we de sneaker-gemeenschap sociaal houden met onze app, dus we hebben een aantal nieuwe sociale functies debuteerd waarmee je je favoriete (of niet-zo-favoriete) Creps kunt delen op verschillende platforms, waaronder Facebook, waaronder Facebook, Instagram en Twitter.

Dit is echt een geweldige manier om je liefde voor aankomende releases te tonen. Om dit alleen maar te openen, is u de schoen van uw keuze op de app vinden, of het nu een gloednieuwe Nike Dunk Low is of een aankomende Adidas Ultra Boost, ga naar de beste hoek van de bovenkant, en u wordt een stel getoond Nieuwe manieren om die schoen te delen!