Farfetch koopt gebroken wit, Heron Preston & Palm Angels voor $ 675 miljoen

Originaal beeld via 13thMessenger
In een ongeëvenaarde gebeurtenissen heeft Farfetch de New Guards Group gekocht voor $ 675 miljoen. Het verkrijgen van 100% van hun aandelen naast al hun high-end merken, inclusief off-white, Heron Preston, Palm Angels en Marcelo Burlon, dit is de allereerste stap van de Britse high-end markt in directe mode-engagement.

Omdat het in 2007 werd erkend, is Farfetch altijd een platform geweest waar derde vieringsmerken hun eigen producten aanbieden, maar nu lijkt het erop dat de zakelijke wenst om hun eigen modestukken uit te brengen, waardoor hun “propositie stroomopwaarts wordt verlengd door zijn vaardigheden te vergroten door zijn vaardigheden te verbreden tot Neem nu ontwerp, productie en merkontwikkeling op. ”

Afbeelding door Farfetch
In een persbericht, zowel CEO als co-voorzitter, legde José Neves uit: “De toevoeging van het merkplatform van New Guards brengt zowel innovatieve als industriële dimensie met onze vaardigheden die, geïntegreerd met onze buurt van veel meer dan 650 Boetieks stelt ons in staat om zowel nieuwe als bestaande innovatieve namen in de hoogwaardige markt te bevorderen en te promoten om de merken van de toekomst te ontwikkelen. “;

Na dit braknieuws in de branche, zijn de aandelenkosten van Farfetch met bijna 40%gedaald, gedaald van $ 18,25 per aandeel naar $ 10,10. Deze aankoop komt slechts acht maanden nadat ze stadionproducten hadden gekocht voor $ 250 miljoen – een verhuizing die we nog moeten zien.

Wat geloof je van dit nieuws? Zal off-wit hetzelfde zijn, of is dit het einde van een tijdperk? Laten we begrijpen waar je aan denkt, en zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige provider voor de meest recente en grootste nieuws in de sneaker -gemeenschap!