De Atmos X Nike Air Max 1 ‘Animal 3.0’ -collectie krijgt een releasedatum

wanneer het betrekking heeft op de koningen van de Nike Air Max 1 Collab, niemand is behoorlijk te vergelijken met Atmos. De Japanse verkopers hebben enkele van de meest legendarische sneakers aller tijden vrijgegeven en hebben de Midas-aanraking wanneer het de eerste Air Max-sneaker van Nike ooit betreft. Nu zijn ze weer terug met het Atmos X Nike Air Max 1 ‘Animal 3.0’ pack en ze zijn gek!

Werken samen met de Britse kunstenaar Dave White, beroemd om zijn dierenprints, heeft het trio 3 nieuwe kleurenschema’s opgenomen. De giraf, luipaard en tijger worden allemaal geleverd met een bovenste gebouwd van synthetisch haar om de wezens die ze vertegenwoordigen te mimc. Dit wordt dan vakkundig tegengegaan door gewaagde pops van kleur op de Swoosh en Sole, evenals een Crips White tussenzool ..

Verwacht van 13 juli in Japan, verwacht dat het Atmos X Nike Air Max 1 ‘Animal 3.0’ pack deze kusten kort daarna zal raken. Houd het vergrendeld aan de enige provider voor al het beste nieuws en releases van de sneakergemeenschap.