Hoe je een overwinning kunt behalen op de yeezy verbetering 350 v2 ‘semi -bevroren geel’

Dit is het mensen, het laatste yeezy -restock van 2018! Natuurlijk is dit niet de laatste van de Yeezy Warm met twee gloednieuwe stijlen die vóór het jaar zijn geïntroduceerd. Het is echter tijd om zich niet te herinneren over die ‘statica’, het is tijd om zich te concentreren op de taak die voor de hand is; De Yeezy verbeteren 350 V2 ‘semi -bevroren geel’.

Net als veel van de restocks van dit jaar, wordt aangenomen dat deze opvallende 350 in respectabele hoeveelheden wordt geïntroduceerd. Een recent lek suggereert veel meer dan 12.000 paren voor Adidas EU, evenals veel aandelen in andere handelaren zoals Foot Locker!

Aangezien dit niet zo beperkt is als de allereerste keer dat ze vorig jaar verschenen, moet het veel gemakkelijker zijn om een ​​paar te beveiligen. Dat gezegd hebbende, de vraag is hoog voor deze ‘SPLY-350’. De Polarisatie -kleur heeft zelfs de meest gepassioneerde van haters geworden. Ondanks de kritiek vorig jaar, lijkt het erop dat deze Yeezy nu door de massa is geaccepteerd. Helaas zullen er duizenden een mogelijkheid verwachten om een ​​paar te beschermen!

Dus, wat kun je doen om de kansen in je gunst te idee?! Om te beginnen is het belangrijk om jezelf zowel helder als vroeg op te staan ​​- dit is nog een release van 7 uur! Net als de ‘sesam’ – die nog steeds in sommige maten worden aangeboden – wordt deze restock vermeld in royale aandelenhoeveelheden in Foot Locker UK.

Recente Yeezy-releases bij deze handelaar zijn aangenaam stressvrij geweest. Met andere woorden, u zou niet moeten kampen met bevroren kassapagina’s!

Hoewel de Foot Locker Product -pagina niet officieel wordt weergegeven op hun recente releases, kan Gain Access hier worden ontdekt. Houd het op deze pagina vergrendeld vanaf 6.45 uur en moet om 07.00 uur worden opverf. Met elk soort geluk heb je een paar minuten overgenomen om nog een uur te laten slapen voordat het alarm gaat voor het werk!

Voor veel meer informatie over de yeezy verbetering 350 ‘semi -bevroren geel’, houd het vergrendeld aan @thesolesupplier.