Dicht bij de Yeezy Implicte 380 “Azure”

Toen de mock-ups van de Yeezy 380 “Azure” vorige maand al het eerst opdoken, waren we er een beetje niet zeker van. Met een perzik-getinte tussenzool geloofden we dat er net een beetje veel aan de hand was in de ene schoen. Dat gezegd hebbende, komen we nu zowel van dichtbij als persoonlijk met de daadwerkelijke kleur in kwestie, evenals ons gezichtspunt is volledig getransformeerd.

Met een sokachtig bovenwerk dat is gemaakt van Primeknit, maakt het originele Glitch Camo-patroon van de “Alien” hier een comeback. Lichte bruine tonen maken hun methode aan de veters, terwijl een opvallende blauwe kleur zich uitstrekt naar de pasvorm samen lambrisering aan de zij- en mediale kanten. Dit is wat deze Yeezy zijn naam geeft, omdat de term “azure” wordt gebruikt om uit te leggen als de kleur van de lucht op een verwijderdag.

Naar beneden bewegend, ontdek je een gladde en gestroomlijnde adida’s verbeteren de middenzool die volledig in bruin is gedaan, in tegenstelling tot de originele renders, evenals het is dan bekleed met een slit van gom onder de voet, waardoor de aardse esthetiek wordt voltooid.

Wat is er niet leuk aan de Adidas Yeezy verbetering 380 “Azure”? In tegenstelling tot alles wat we eerder hebben gezien, zorg er dan voor dat je het op slot houdt bij de enige provider als je een paar in je verzameling wilt! Terwijl je hier bent, kun je ook je allereerste blik werpen op de Yeezy 700 V3 “Arzareth”!

Afbeelding door middel van YzySplyLeaks