De Union LA 30th Anniversary Collection bevat samenwerkingen met Nike & Jordan Brand

Foto This: It’s 1991 en Union hebben net zijn winkel geopend op 110 South La Brea Ave in Los Angeles. Snel dertig jaar vooruit en die extreem winkel blijft op die precieze plek zitten. Om deze grote mijlpaal te vieren, zal het team samenwerken met een paar van de grootste namen van de industrie voor een brede regeling van sneakers, accessoires en kleding.

Hoewel de details nog officieel moeten worden bevestigd, zal de winkel in Los Angeles zeker samenwerken met acroniem, Stüssy en gebroken wit, om er maar een paar te noemen. Als je de titel hebt voorbereid, zullen ze eveneens samenwerken met Nike en Jordan Brand voor een vervolg op de Air Jordan 4 die het spel vorig jaar in vuur en vlam zette. Het Silhouet in Concern is nog niet genoemd, maar onze bronnen vertellen ons dat er een paar zullen zijn.

Het lijdt geen twijfel dat de Union La 30th Anniversary -collectie de aarde in de kern zal schudden, dus zorg ervoor dat je hem op slot houdt bij de enige leverancier en we zullen je laten begrijpen zodra er meer nieuws zich ontwikkelt! Laten we begrijpen wat u gelooft van deze aankomende samenwerking, evenals tijdens het zijn, dit zijn de 10 beste Air Jordan 4s die nu aan Police Officer worden aangeboden op Stockx!

Afbeelding via Nike