Converse kopt naar de ’90s voor de afbeelding’ Bolt Chevron ‘Collection

via Converse
Na vorige maand twee vurige stijlen nieuw leven in te blazen, gaat Converse dit seizoen terug naar de jaren 90 om het gerenommeerde ‘Bolt Chevron’ -patroon terug te brengen dat vroeger de woede was. Baan naar de Chuck Taylor en Chuck 70, zal het ook terugkeren naast het klassieke spanningssilhouet dat oorspronkelijk in 1995 werd uitgebracht.

Omgedoopt tot VLTG Om de moderne tijd bij te houden, past de schoen perfect in de hedendaagse dikke sneaker -trend, met een extra dikke Smartfoam -middenzool om op te starten. Gemaakt van leer over de bovenste, een aantrekkelijke zigzagpatroonschiet over de laterale en mediale zijpanelen, geschilderd in een set van drie monochromatische paletten die zeker met elke pasvorm zullen werken.

Afbeelding door Converse
Zoals eerder vermeld, zal de nieuw opgewekte VLTG ook worden vergezeld door de Chuck Taylor en de Chuck 70, allemaal met het geometrische patroon dat zeker de koppen zal draaien waar je ook gaat.

Geplaatst om zeer binnenkort uit te brengen bij Converse en geselecteerde verkopers, laat ons weten wat u van het gloednieuwe Converse ‘Bolt Chevron’ pack vindt en zorg ervoor dat u het vergrendeld houdt bij de enige leverancier als u van plan bent een paar voor uw te hanteren voor uw Persoonlijke verzameling!

Afbeelding door Converse