Jumpman combineert twee iconische kleuren met de Air Jordan 1 ‘Fearless’

Eind vorig jaar werkte Jordan Brand samen met Union LA om een ​​paar van hun meest iconische kleuren samen te smelten, waardoor een schoen werd geproduceerd die snel eindigde die snel eindigde De heilige graal zijn voor veel sneakerheads die er zijn. Nu is Jumpman van plan deze winnende formule te repliceren met de gloednieuwe Air Jordan 1 ‘Fearless’, evenals het pure vuur.

Hoewel het er op een afstand uitziet als elk type oude AJ1, ontdek je bij verdere inspectie iets dat veel specialer is. Foto’s met dank aan LN5Factory, de ‘Fearless’ brengt kleurblokkering naar een volledig nieuw niveau, met legendarische ‘UNC’ accenten die zowel de enkel als hiel raken, evenals iconische ‘Chicago’ tinten die op de middenvoet en toebox verschijnen.

Langs de binnenzool zul je de beroemde basketbalhal van de bekendheid van Michael Jordan vinden, “grenzen, zoals angst, zijn vaak slechts een illusie.” met het woord “angst”; overgestoken voor een opmerkelijk effect.

De Air Jordan 1 ‘Fearless’, die aan het einde van dit jaar verschijnt, is zonder twijfel een van de allerbeste Jordan Brand Colourways om dit jaar te dalen. Laten we begrijpen of je een paar voor je verzameling hanteert, en als je hier bent, kijk dan zeker naar de volledige Nike Sneaker Range!

Afbeeldingen via ln5Factory